Förälskad på nytt

Jag är än en gång förälskad! I ett ting. Hon är helt underbar och har så många funktioner. Säger aldrig nej och klagar, det finns inte i hennes ordförråd. Hon bara ger och det enda hon begär är att jag pluggar in henne i eluttaget då och då. Min alldeles underbara nya Iphone 3GS, den vita varianten. Du och jag kommer hålla ihop ett bra tag. Jag blir så varm i knoppen bara jag tittar på dig, tar på din sjukt mjuga (gummiaktiga) display. När jag vaknar på morgonen och du är det första jag ser, då vet jag att det kommer bli en underbar dag.
Ditt minne på hela 32GB ger mig bara en massa öronorgasm. Din snabbhet när det gäller menyer och Internet, ingen kan mäta sig med den. Jag älskar dig Iphone 3GS, du är den bästa mobil jag haft. (Tills nästa version kommer ut)


Så sexig!

Gamla människor

Gamla människor är som djur! De går runt där med sin lilla rullator och ser oskyldiga ut. Jag gick förbi en på stan idag och han hälsade, först tänkte jag "Varför hälsar du på mig?" sedan kom det i mina tankar att han kanske är en ensam man och att jag hälsade tillbaka kan ha varit hans lilla ljuspunkt i dagen.

Gamla människor säger alltid att vi unga, vi är framtiden! Kolla vilken framtid de gav till oss, vapen och annan förstörelse av vår vackra planet. Nu så kommer givetvis jag inte leva när jorden går åt helvete så varför bryr jag mig? Det gör jag inte!

Jag är rädd för att bli gammal, skrynklig och hjälplös. Kanske ha hemtjänst som kommer hem till en och byter blöja för man klarar inte av att gå upp ur sängen för att kissa eller skita. När jag blir en gammal gubbe så ska jag fortfarande vara vertil, full av energi! Gymma, allt som jag gör nu. Om inte, skjut mig.


Vill du följa med in på en kaffe?

Magic Mouse

Efter att ha sett vad Apples nya leksak kan göra så är jag jäkligt sugen på att införskaffa en sådan här! Men är jag sugen på att lägga ut 700kr på den? Återstår att se när uppgraderingen kommit så den blir kompatibel med MacBook Pro.

Kolla in funktionerna på Apples egna sida: http://www.apple.com/magicmouse/



Sexig!!!

World Painted Blood

Slayers tolfte studioalbum, har gubbarna fortfarande det som krävs?

World Painted Blood kommer alltid att jämföras med deras tidigare mästerverk som Reign In Blood, South Of Heaven och Winds In Abyss. Tack vare detta finns det en risk att den kan framstås som sämre.
Slayer hittade tillbaka till sitt gamla sound i förra skivan Christ Illusion som kom 2006 och där fortsätter World Painted Blood, nästan trettio år efter starten.

Arayos röst låter lika kraftfull som vanligt och hans bas/gitarr har getts mer utrymme den här gånge. Lombardo piskar sina trummor och avancerat primitiva svidande gitarrtjut levereras av radarparet King och Hanneman. Slayers karaktäristiska tempoväxlingar, från snabbt till midtempo till supersnabbt, är med hela vägen jämte den aggressiva intensiteten.

World Painted Blood kan vara deras sista! Arayo har sagt i en intervju att han själv skulle bli illamående om han såg en 50-årig man stå på scen och headbanga. Så varför skulle han vilja utsätta andra för detta? 

World Painted Blood är ett värdigt sista album, den kanske inte riktigt kommer upp i samma klass som de forna mästerverken men den sniffar lite i deras bak. Den blir starkare ju fler gånger man lyssnar på den och just nu är Slayer världens bästa band. I en perfekt värld hade Slayer inte sugit så fruktansvärt när de kör live, tur man kan luta sig tillbaka till deras skivor då!

Fem riktigt smakrika ostbågar av fem möjliga till årets bästa skiva!



Någon kommer ångra sig dagen efter!!!

RSS 2.0