Tävling

Då var det dags för en ny färsk tävling och priset denna gången är inget mindre än Christian Waltz playlist på KB i Malmö den 27.e februari. Det enda ni behöver svara på är hur lång Mr. Waltz är så får vi se vem den lyckliga vinnaren blir.
En bild på priset kommer naturligtvis här.



Självklart så bjuder jag även en bild på gårdagens konsert, jag kom in när sista låten spelades och ja döör var ca. 30st som stod och kollade på han och alla stod 10m från scenen förutom jag och mina andliga moves.


Soulfly

Torsdagen den 26.e mars kan vi vänta oss en hård kväll på KB i Malmö. Med sig i baggaget har de sitt nya album Conquer, det sjätte sedan Cavalera lämnade Sepultura för att starta Soulfly och de håller sig till sitt hårda och vinnande koncept där de undviker tekniska moderniteter i studion och håller sig till det de kan bäst – sina instrument och klassisk exprimentering. Så här säger Cavalera själv, ”We could use the tools of the market to make a commercial record and sell more, but I wouldn’t be as happy inside. I made the choice, and we aren’t going down the easy road. We’re going down the fucked up road, but that’s the road that we know.”
Roots Bloody Roots kommer säkerligen att spelas och då kommer jag inte kunna hålla tårarna inne.





Metallica

Detta blir mitt sista inlägg för dagen därför kommer mina två favoritlåtar, jag kan inte bestämma vilken av dem som är bäst.




Fear Factory

Förlåt mig allihopa, jag ljög i mitt förra inlägg, jag kommer visst det lägga ut en video som är hårdare än Lamb of God och detta är ett band som är ytterst betydelsefullt för mig för hade det inte varit för Fear Factory så hade jag inte hittat tjusningen med Metal och fortfarande lyssnat på baggyjeans och slapp t-shirt musik, ja, ni vet vad jag pratar om, hip hop. Första gången jag hörde Fear Factory så flög jag av stolen, gömde mig bakom soffan och tänkte: "Vad är detta för djävulens musik?" Andra gången, ja, fråga mig inte varför jag lyssnade igenom en gång till, var ju fortfarande skräckslagen från första gången. Men andra gången så träffa det rakt i hjärtat och allt det jag lyssnade på som hip hop, rnb m.m. det bara kastades åt sidan, det var nästan som att Jesus lade sin hand på mitt huvud och sade: "Min son, du är frälst" för jag kan lova er en sak, om Gud eller Jesus har ett favoritband ja då jäklar i det är det Fear Factory.


Lamb Of God

Då var det dags att posta en till video innan man drar sig vidare till biblioteket och blir smartare och tröttare. Nästa grupp är Lamb Of God, tillhör American Metal och är en av dem grymmaste live banden jag sett. Laid to rest som låten heter är relativt hård och jag kommer nog inte lägga ut någon hårdare låt än denna. Headbanga nu riktigt mycktet.


En dag fylld med metal

Eftersom jag avslutade gårdagen med en video från Mustasch och började dagen med en video från Metallica så kan jag väl lika bra fortsätta. Ska nog ta och posta lite fina metal videos under dagen så får ni se vad jag gillar för musik. Så här kommer något litet från vår allas Sepultura som betyder grav på portugisiska, sedär en liten språklektion där med.
Stör mig sjukt mycket på människor på youtube som inte låter andra länka videos till sina bloggar.
Här hittade jag i alla fall en livespelning på Roots Bloody Roots, en av deras finaste låtar, videokvalitén är ok låten är kung.


En perfekt start på dagen ...

... kan mycket väl vara lite fil och cornflakes, ni vet den där tigern som dem alltid hade med i sina cornflakes reklamer innan, Tony eller vad hette han? Säkert peddo, som han försökte lura med småbarn med cornflakes, det måste ha varit för dem som kokain är för oss idag med tanke på hur dagens unga i samhället är nu för tiden när dem testar något nytt. Denna morgon menar jag dock inte cornflakes och ingen annan mat för den delen nej nej utan jag ska predika och bjuda på lite mer hårdrock från våra älskade Metallica så ni känner att ni vaknar, en fin liten låt som heter Eye of the beholder och introt borde få er att ställa er upp, ta på er era kläder och borsta era tänder. Here it goes.


Avslutning

Hur ska man nu avsluta en ganska tråkig och seg dag så bra som möjligt? Efter att ha kollat Underworld på tv, riktigt dålig film så gick Scrubs efteråt och det tycker vi alltid om. Kommer ihåg när jag låg i vinterkräksjuka för tre år sedan, hade precis bekantat mig med Scrubs så jag streckkollade den serien och Greys Anatomy som enligt mig är världens bästa serie, dock har jag helt missat säsongen som går nu men får komma ikapp på nåt sätt. I alla fall så drömde jag varje natt både om Scrubs och Greys Anatomy och tro mig, mycket roligare att titta på det än att drömma om det speciellt när man vaknar en gång i halvtimme för att kasta upp dagens proviant. Ni som är experter på både Scrubs och Greys Anatomy, har ni märkt att skaparna till Greys Anatomy tagit inspiration från Scrubs? Dem har liksom tagit den roliga serien och gjort den lite mer allvarlig men ändå behållit lite av humorn. Tänk på det nästa gång, finns en massa referenser mellan serierna.
En annan sak som gör att detta kan bli ett bra avslut på en tråkig dag kan vara det som körs på Spotify just nu nämligen Mustasch, Sveriges grymmaste Metalband. Sett dem sex gånger och förhoppningsvis blir det fler. Ett citat jag hörde första gången jag såg dem på KB i Malmö från Ralf, sångaren och gitarristen: "Ska de va ett jävla fiskebåtsriff på det här stället, eller?" efter det kunde man bara inte tycka illa om Mustasch.
Om man skulle lägga sig i sängen och fara iväg till drömmarnas land, har hört att det är väldigt eftertraktat att vara där vid denna tiden på dygnet så god natt mina kära små vänner och hoppas ni drömmer fina drömmar och vaknar torra imorgon, pinsamt att kissa på sig å andra sidan kan ni ju alltid skylla det på hunden och har ni ingen hund som jag, håll det då för er själva.

Ps. Mina impressions av Ben&Jerry var sjukt bra. Jag älskade varenda skedskopa. Aldrig ätit någon godare glass, den är lätt värd 50kr och jag kommer nog köpa mer en annan dag.


Ben&Jerry oskuld

Jag erkänner, det är hemskt pinsamt och jag skäms men jag har inte tagit min Ben&Jerry oskuld ännu men det ska ändras på det ikväll. Efter att kollat på lite bloggar så var det en som fångade min uppmärksamhet nämligen denna http://planetenvenus.blogg.se/, hmm borde inte jag få sponsorpengar nu? I alla fall kolla in hennes dagens outfit, om där är någon blogg som har koll på mode så är det denna. hur som helst så såg jag att Venus hade bloggat om Ben&Jerry. slängde på mig skorna och sprang ner till ICA, nu ligger det en glass i min frys men jag ska vänta lite med att äta den så att förväntningarna blir högre, tills jag håller på att spricka så jag bara måste springa till frysen, slita loss locket och sätta tänderna i denna ljuva gudagåva.


Double frik

Double frik var verkligen ordet. Jag som hade tänkt plugga sjukt hårt idag, komma igång riktigt med hemtenta nr. 2 även fast den verkar vara hur lät som helst och har bara åtta frågor så vill jag ändå vara lite "före" inlämningsdatumet vilket är måndag om två veckor så no hurry there. Varför jag inte har kommit iväg till biblan där jag har bäst disciplin är för att mitt lilla trötta huvud ville sova en halvtimme som lett ledde till två timmar, finns det nåt härligare än att sova efter man precis har ätit? Maten bara sjunker ner i kroppen, verkligen den bästa sömnen. Om man ska se det på den positiva sidan så hittade jag en tvätttid så nu har jag snart fyllt på lagret med rena kalsonger.

Hmmm, funderingar över om man ska ut och powerwalka lite ikväll eller varför inte jogga. Någon som vill följa med mig?
Måste verkligen komma igång med lite konditionsträning nu, den börjar bli lite slapp plus det bästa sättet för att bli av med sidofläsket.

Under tiden tvätten håller på så ska jag nog skriva på min saga som jag ska läsa upp någonstans här i Malmö, min vän Carro håller på med ett projekt i skolan och hon har samlat några som ska göra just detta. Min saga heter "Det här är sagan om en saga som inte har något namn men ett slut", lite lång titel men en saga som kommer vara fylld av kärlek eller hat, kanske sorg eller jordens undergång, vad vet jag? Jag har inte kommit på något ännu. Den får skriva sig själv när jag har öppnat Word dokument, fingrarna får ett eget liv och nu är det visst dags för mig att sluta babbla på i skriftformat så antingen ikväll eller imorgon bitti kommer mina impressions av Nokia 5800, måste bara leka med den lite till först. Kan dock berätta för att vara en Touch mobil så är den grymt snabb,

Slå min inkorg på hotmail


Blank

Mina tankar är helt blanka denna morgonen. Vet knappt vad jag tänker på, det enda jag vet är att jag ska dricka en massa Bravo Juice NU sedan traska ner till gymmet och bli en smula vackrare. Som vanligt är tvättstugan upptagen får hoppas på mer tur ikväll, på vägen upp till tvättstugan såg jag att jag hade fått på mina byxor bak och fram, dem är lite röda eller ja, jag är lite röd denna morgonen och igår såg jag en mycket viktig film, inte för att det har nåt att göra med mina röda kläder men ändå, filmen är Milk, Sean Penn fick en Oscar för bästa manliga huvudroll. Milk är ett ämne som pågår än idag, om homosexuellas rättigheter, inte bara homosexuella utan alla människor av alla slag.  Orkar inte skriva någon recension just nu så se den och tänk efteråt. 


Sa någon addicted?



Jag är inte beroende av Bravo juice eller vänta, vem försöker jag lura? Detta är som när Britney Spears försökte intala sig själv att hon fortfarande älskade Federline, Michael Jackson att allt är så mycket bättre nu när han är vit eller som att Rihanna intalar sig att hennes drömprins fortfarande är Chris "Babyboy" Brown. Jag lever i förnekelse precis som dessa människor när jag säger att jag inte älskar Bravo juice och den sorten ni ser på bilden är min nya favorit, ananas med apelsin. Jag andas Bravo juice, den är så bra att den till och med heter Bravo och med ett sånt namn så kan man inte misslyckas. Så länge det finns i affären så finns det i mitt kylskåp. Det enda tragiska är att detta är typ det enda jag har i mitt kylskåp. Nu ska jag skala mig en apelsin.

Bye bye Samsung, hello Mr. Nokia

Idag har jag hittat mig en ny kärlek i form av en ny mobiltelefon. Sålde min Samsung Omnia och köpte istället Nokia 5800 och jag är kär. Knappt gjort något med den ännu men den är snabb, skriver mer när jag lekt mer med den. Det enda negativa är att man inte kan kopiera över kontakter från simkortet eller så är det bara jag som är korkad. Här kommer i alla fall en bild på skönheten, bli avundsjuka.


Morgonmänniska?

Förr en himla massa år sedan kunde jag gå upp kl. 5 på morgonen och vara sjukt pigg även fast jag bara hade sovit ungefär 5h. Nu dör jag om jag bara sover 5h, vaknar upp, är allmännt förvirrad och önskar att hela världen gick åt helvete. Men nu har jag fått min 8h sömn så jag borde vara glad, happy fullkomligt strålande innanför kroppen men det är jag inte, varför? Någon jäkel har bokat tid i tvättstugan och jag måste betala mina räkningar. Finns där något snabbare sätt att bli av med sina pengar? Kanske känns roligare om man tänker att man shoppar istället, shoppar räkningar, t.ex. man frågar en vän "Vad fick du betala för din el? Vilken snygg hyra du har köpt, vad kosta den?"
Nu blir det frukost sedan hit the road.


En annorlunda läggning



Mannen på bilden är inte vilken man som helst. När mannen på bilden var en liten grabb på 13 år så kom han på att han hade en lite annorlunda läggning, nämligen Mechaphile. Mechaphile är en människa som attraheras till bilar, helikoptrar, flygplan etc. Mannen erkännde att när han var yngre och fick reda på att han attraherades av bilar så använde han sig av dem i sina fantasier under tiden han onanerade. Mannen har aldrig någonsin varit i närheten av något sexuellt med varken en kvinna eller en man utan bara maskiner. Mannen har även haft sex med Airwolf (Stridshelikopter som blev känd genom en tv-serie med samma namn) där han sa att stjärten på helikoptern liknade en delfin då reportern frågade om det fanns något "hål" som mannen kunde sticka sitt könsorgan i svarade han med att det är formerna som gjorde han upphetsad. Även stötande bilder visades då mannen slickade sin älskarinna, nämligen en bubbla från 60-talet. Många människor har konstiga läggningar, vissa är hetero, bi, homo medan andra attraheras av objekt. Måste dock säga att detta är första gången jag har hört talas om läggningen Mechaphile. Men visst, tycker människor om att ha sex med bilar, då tycker jag dem ska få ha det.

Linda Rosing

Förväntningarna inför "Vem vill dejta Lina Rosing" har varit höga och nu sitter vi här, fem stycken i 20-års åldern och kollar på detta program, detta som kanske kan vara Sveriges bästa program, det har bara gått i en minut men shit vilken kvalité, vilken regi, vilken kvinna. Varför gick inte jag dit? En miljon killar är där för att söka kärleken men ärligt, gör dem verkligen det eller är det för fröken Rosings B-kändisskap? För let's face it, om du gängar Rosing så blir du inte känd, inte precis som att göra ett album som Guns n Roses "Appetite for destruction" som är det mest nästsäljande album någonsin, 20 miljoner över en natt. Nej, du får istället en kvinna som har silikon i läpparna, sprutar in botox i pannan en gång i månaden och är säkert sjukt "smart" jag menar hon har ju ändå ställt upp i Big Brother, är det inte bara smarta doktorander som är med i det programmet? Nej, "Vem vill dejta Linda Rosing" är redan en hit. Vad ska Kanal 5 komma på härnäst? "Vem vill ta hand om Bruno Reinfeldt". Nu ska jag och mina vänner skratta lite till fröken Rosing och alla hennes beundrare vilka blir grillade som om dem kommer till värsta arbetsintervjun. Förresten en correction, det heter ju inte "Vem vill dejta Linda Rosing" utan "Den rätte för Linda Rosing". Förlåt för det om det nu skulle vara några hardcore fans till Linda Rosing.


Äppledanger

Har precis gjort en äpplekaka med the Asialady eller ja, hon har gjort medan jag mest har stått och tittat på. Hur som helst så spelar vi lite old school hiphop och vi hittade denna gammla godingen.
OBS. Körs helst med hög musik

Tyvärr gick det inte att få med en video med den riktiga videon för nöterna som delar ut den på youtube vill inte dela ut länken, vad fuck är problemet? Inte som att jag hade tänkt använda låten i något dåligt syfte typ spela den på ett dagis. Här kommer den i alla fall, enjoy.
 


Vi får ju inte glömma bort denna gamla klassikern med.


Ett fynd som säkert inte är så fyndigt

Mina fötter råkade ta mig in på Siba och där så hittade jag ett fynd nämligen Al Pacino och Robert DeNiros film, Righteous Kill på Blu Ray för bara ynka 129kr, som hittat tänkte jag men sedan kom jag på att denna filmen har fått sjukt dålig kritik. Jag vet att man inte ska lyssna på kritiker för alla har sina åsikter men något säger mig att denna gången har dem rätt. Då jag älskar Al Pacino och tycker han är en skådisgud så struntade jag i mina vedskipliga tankar och köpte den. Någon som sett den? Borde jag se den eller låta den vara inplastad tills den dagen kommer som jag har sjukt tråkigt?



En negativ sak är att jag har blivit kär i Nokia 5800, har inte råd att köpa den. Min Samsung Omnia får allt visa nya funktioner så jag blir nykär i den igen.

Spännebild

Vad vore jag för bloggare om jag inte slängde upp lite egobilder då och då? Dagens egobild får bli en spännebild från gymmet. Ursäkta skärpan, jag är sjukt skakis när jag spänner mig.
I alla fall, börjar få tillbaka lite armar, alltid skönt.


Tycker om dig ändå... Kram

Denna kommentaren fick jag av min mamma när hon såg min bild efter jag hade snaggat mig. Trevligt.

Det går hur bra som helst nu

Igår gjorde jag misstaget att raka av mig mitt hår eller ja, frisören gjorde det för han misstog eller rättare sagt jag blev förvirrad och sa nåt som jag inte menade så han lydde och av föll håret. Hur som helst så börjar jag vänja mig, fick dock en shock imorse när jag tittade mig i badrumsspegeln, kan också varit för jag sov bort hela dagen igår och var sjukt förvirrad när jag vaknade imorse. Hur som helst så är det faktiskt ganska skönt att nudda vid min "snagg", ungefär lika sträv som en katts tunga.



Nu blir det frukost, Xena "den kassa" warriorprincess, varför ska hon alltid göra konstiga ljudet när hon hoppar runt i luften och varför distar dem männens skrik när dem dör? Efter frukosten, då jäklar ska jag bli vacker på gymmet.

Snaggad

Ok, så jag går runt i stan på väg till gymmet, går förbi en frisörsalong, tittar mig i fönstret och tänker "Fuck, mitt hår ser ut som en djungel" så jag går in, sitter och väntar 20min för före mig är en liten grabb på max 7 år, han ser ut som att han ska öppna tårkanalerna vilken sekund som helst, säkert inte van vid att en främmande man tar i hans hår.
När det blev min tur så satte jag mig ner, sa till han att jag ville ha det kort så han slår på rakapparaten och gör sin magi. När jag kom ut ur salongen fröst jag riktigt om skallen. Inte haft det såhär kort sen, ja, sen jag var bebis.

Hör kommer en bild, känsliga tittare varnas.


Druvsocker

Inatt när mina ögon började sådär lite halvslockna under Oscarsgalan och jag var tvungen att hålla ögonen öppna jämfört med mina vänner som alla låg i min soffa, klämdes och snarkade. Min lösning var Druvsocker. Bara blanda ut det med något kallt, håll för näsan när det intas för shit, smaken är verkligen som baken. Skitet går in i blodet direkt och efter 10min var jag redo att springa en mil istället använde jag min energi till att stirra på alla vackra människor så druvsocker mina vänner, för den som vill dopa sig men komma undan testikel krympande bieffekt.

Oscar 2009

Först och främst, man märkte att finanskrisen även hade slagt hårt på galarnas gala, Oscar. Inte lika bekostad scen, inga bekostade klipp, mindre musik, mindre humorsketcher men ändå var det ett bra år speciellt Jackman som programledare, hans inledningssång var mer intim än dem andra ledarnas. Det var mer känslor i år, ingen kunde hålla tillbaka tårarna när Ledger fick en Oscar förutom Christoffer Nolan. Tycker det är så jäkla synd att man ger Ledger en Oscar för sympati, Hoffman förkännade den lilla guldgubben men som sagt inte jag som röstar. Bäst film blev den sjukt bra Slumdog Millionaire, Benjamin Button var dock strået vassare. Oscarsgalan kan nog vara den mest förutsägbara galan vi har, man vet redan vem som får dem tunga priserna, vilka som förväntas få dem m.m. dock en liten rolig överraskning då Mickey Rourke var storfavorit för sin roll i The Wrestler så kommer Sean Penn och knycker den, så grymt att se han skaka när han håller i sitt tacktal och darrandet på rösten. Allt som allt, en bra och förutsägbar gala med kass humor, precis det Oscarsgalan ska vara, jag längtar redan till nästa år.

Taxi grabben?

Jag kan gissa att alla som bor i en storstad och ska gå hem efter att ha slirat på en klubb eller pub har hört just denna repliken, "Taxi grabben?" Såvida du nu är en grabb och inte en flicka. Kan man annat än älska dessa svart taxi gubbar? Man säger ett pris dem går inte med på det men när man håller på att gå därifrån så kallar dem tillbaka en bara för att dem ska tjäna dessa småslantar så dem kan ge sina barn den där extra karamellen som dem skriker efter under julafton efter Kalle Anka före Kan du vissla Johanna? Nog fuck kan Johanna allt vissla men om hon låtsas att hon inte kan, det är bara hon som vet. Denna bloggen är lite sen, skulle egentligen skrivit den i fredes efter mina vilda bravader i Malmös natt liv men var för trött och igår var jag allmänt seg, var på tjej middag sedan för trött igen. Back to friday it is then. Först var jag på min första Hockeymatch i Malmö Arena, sjukt tråkigt, sjuka fanatiska människor som satt bakom en. Det enda nöjesfulla var att man kunde skrika all världens könsord utan att någon brydde sig. Sedan att man satt så högt upp och enda felsteget skulle resultera i krossad skalle mot is gjorde ju inte saken något bättre. Efter skrikandet bar det av mot puben, alltid trevligt men jäkla skabbtoalett. Nattklubben däremot, för många brats, för unga människor. Tror vi råkade komma in på 16+, människor med sin första fylla och orgier i sofforna och på dansgolven. Pluspoäng för musiken dock, minuspoäng för killen som låg nerbrottad av polisen vid ingången, grymma Björn Borg kalsingar hade han dock (ironi) Kebab på det och kvällen var fullbordad eller ja, den blev det när "Taxi grabben?" repliken visade sig. Skönt att veta att visa saker förändras aldrig.

Lite bilder i urval från kvällen.

Här är dem tuffa vaselinpojkarna.



It's so shiny, gubbens flint reflekterade min blixt.



Sista bilden är när jag lekte med ljuset på puben.



Måste verkligen bli bättre på att ta upp kameran lite oftare när man är ute och roar sig.


Tjejmiddag

Jag satt i min soffa, tittade på tv, lyssnade på musik eller något annat, minnet kommer inte riktigt ihåg allt just nu. Helt plötsligt ringer telefonen och det är Kara som frågar om jag vill komma över på tjejmiddag med henne, Rebeca, Anna och Kaltrina, jag är inte långsam på att svara JA. Så räddades min lördagkväll och jag fick gratis mat. Sjukt trevligt, kass musik och nice youtube tittande. Bilder kommer när dem slängts upp på ansiktsboken (facebook) nu väntas sängen. Natti natti

Dagens kriminella bild


Funny Or Die

Någon som har undgått Will Ferrell, Judd Apatow, Adam McKay och Chris Henchys hemsida Funny Or Die där dem har gjort ett par roliga småklipp. Även en liten rolig funktion där vi vanliga dödliga människor kan skicka in klipp som vi har spelat in och har man tur kan kändisarna få upp ögonen för en.
Här kommer två av mina favoritklipp från Funny Or Die.

Första klippet är när Will Ferrell får besök av sin hyresvärd. Det andra klippet är Kevin Bacons parodi på Punk'd.






How I met your mother Barney ...

... är Gay. Jag skojar inte, han kom ut med det för inte så längesedan. Grabben som får alla tjejer i denna underbara serie, skitsamma han är kung.


Pre-Oscar 2009

Här kommer en lite försenad Pre-Oscar 2009, lovade ju att den skulle komma igår men som en viss människa en gång sade: "Varför göra sånt idag som man kan skjuta upp imorgon?"

Söndagnatt den 22 februari är det dags för det största inom filmpriser nämligen Oscarsgalan. årets värd är ingen mer än, enligt People Magazine 2008, sexigaste mannen i världen, Mr. Hugh "Wolverine" Jackman och som alltid, Jack Nicholson på främsta raden med sitt onda sliskiga leende och dyra solglasögon.
Här kommer min förutspåelse, inte inom alla kategorier bara dem jag tycker är roliga, ok, alla är roliga och jag är lat men å andra sidan, take it or leave it.

Manlig huvudroll:
Richard Jenkins, The Visitor
Frank Langella, Frost/Nixon
Sean Penn, Milk
Brad Pitt, The Curious Case Of Benjamin Button
Mickey Rourke, The Wrestler

Oscarn går till Brad Pitt. Varför? Han var sjukt grym som Benjamin Button plus han har inte vunnit någon Golden Globe detta året och ingen Oscar tidigare så nu är det helt enkelt hans tid. 

Manlig biroll:
Josh Brolin, Milk
Robert Downey Jr, Trophic Thunder
Philip Seymour Hoffman, Doubt
Heath Ledger, The Dark Knight
Michael Shannon, Revolutionary Road

Och Oscarn går till ingen annan än Heath Ledger. Varför? Sympati. Han har vunnit många Golden Globe och andra priser så varför inte en Oscar? Ingen död har fått en innan vad jag kan minnas. Tycker detta är synd för Philip Seymour Hoffman gjorde helt klart 2008 års bästa prestation, varför är han inte nominerad som bästa manliga huvudroll? Precis ingen biroll i Doubt hur som helst är han värd den lilla gubben

Skådespelerska huvudroll:
Anne Hathaway, Rachel Getting Married
Angelina Jolie, Changeling
Melissa Leo, Frozen River
Meryl Streep, Doubt
Kate Winslet, The Reader

Och Oscarn går till Angelina Jolie, samma sak där som Brad Pitt, hon har inte fått någon Golden Globe plus hennes skådespel kan få vilken macho man att bli en liten flicka.

Skådespelerska biroll:
Amy Adams, Doubt
Penélope Cruz, Vicky Christina Barcelona
Viola Davis, Doubt
Taraji P. Henson, The Curious Case Of Benjamin Button
Marisa Tomei, The Wrestler

Och Oscarn går till Amy Adams för hennes superba roll som nunna i Doubt, hon och Meryl Streep borde byta plats när det gäller nomineringar men å andra sidan är det som det är.

Animerad film:
Bolt Kung
Fu Panda
Wall-E

Och Oscarn går till Wall-E, allt annat är otänkkbart. Charmigare film får man leta efter. Hade dem bara hållt den djup och struntat i människorna hade den varit fullpott å andra sidan är det ju en barnfilm då måste man lägga i lite "dålig" humor.

Bästa film:
The Curious Case Of Benjamin Button
Frost/Nixon
Milk
The Reader Slumdog Millionaire And the winner goes to The Curious Case of Benjamin Button. So this are my speculations on some of the categories, tell me your's if youd like.


Revival IGEN

Efter nästan två veckors frånvaro så återväcker jag min blogg ännu en gång. Man kan göra en liknelse från Bibeln, kommer inte ihåg vilket stycke eller sida etc. så ni får allt lita på mig att detta står, har ju trots allt pluggat religionsvetenskap på universitetet i mina yngre dagar. I alla fall så återuppväcker Gud dig från dem döda bara för att döda dig (måste ha gjort något riktigt hemskt som att ha stulit godis från ett barn) efter att han dödat dig den tredje gången så stjäler någon din åsna och sist men inte minst din KORG förstörs. Vet det låter hemskt men så är det. Så passa er alla annars kanske er korg förstörs. Hur som helst så hoppas jag att jag blir lite mer aktiv och det vet jag att ni också gör.
Shoppshopp, på söndag är det Oscarsgalan, kanske skulle göra en liten lista i vem som vinner dem tunga priserna ikväll.

Gears Of Wars 2

Jag älskar detta brutala, blodiga spelet. Finns det något skönare än anabol pumpade män med skäggstubb? Låta vapnet tala medan man fyller fiendernas fula anleten med bly, om inte detta är orgasm snälla säg mig.



Hmm, sexigt ärr över kinden?

En bitter alkoholiserad anka

Elvis och Rocky i all ära men dem får glatt stiga åt sidan åt Arne Anka, denna alkoholiserade anka som är bitter på världen. Läs och njut, sjukt bra på toaletten eller bussen.


YONAS TOYS

Hittade en affär med "mitt" namn eller ja, nästan mitt namn inne på City Gross förra veckan. Affären innehåller massa barbie och nallebjörnar precis min cup of tea. Har ni tänkt på att man kan klä av Barbie? Det är såna saker som gör småbarn perversa och sextrakasserierna ökar i unga åldrar, viljan att utforska kroppen. Nu lekte jag aldrig med Barbie när jag var liten men har en kusin som gjorde det.





Jag är inte död ...

... bara jäkligt inaktiv på den senaste tiden. För många tankar som inte har fått plats i bloggen men nu är jag på det igen likt en antilop under parningstid. Löken håller på att knastra i kastrullen och jag kommer blogga minst en gång om dagen även om detta inte är ett löfte för vem kan hålla vad dem lovar nuförtiden?

RSS 2.0