Mustasch

Än en gång bevisar dem för oss att dem är Sveriges bästa hårdrocksgrupp. 6.e gången jag såg dem och jag har sagt det förr och sägar det igen, dem blir bara bättre för varje gång. Det bevisar min nackvärk efter allt headbangande och min bakishet efter all "sprit"?
Nu ska jag köra lie Gears Of War 2.



Och vad fuck är detta för underklädesmärke?



Sist men inte minst kommer en bild på nattmaten så tror jag hoppar frukost.




Bild på min nya skönhet


Min "broder" Jocke

Jocke ringde precis och sa att han står på stationen, jag gav han instruktioner hur han skulle ta sig hem till mig. Ikväll ska vi headbanga och skrika till Mustasch på KB.

Alla tjejer passa nu på för Jocke är singel. Han gillar mysiga hemmakvällar samt att gå ut på puben och slira rundor, hamnar mer än gärna i ett dike för att tillbringa natten där. Hans stora passion är igelkottar och största frågan är: Hur växer tagarna ut på igelkotten? Jocke är en mycket tuff kille på utsidan men insidan är han som en liten krambjörn. På 19 år är han mer än väl erfaren inom det sexuella, hittar lätt klitoris även om det blir snuskigt och våt inne på en toalett på en nattklubb. Om du tycker att en känslig klitorisfinnande igelkottfantast är något för dig så kom till KB ikväll efter Mustasch.
Men för allt i världen Jocke, bara för att en människa har bröst behöver det inte vara en tjej och en sak till, använd skydd vill inte bli gudfader om nio månader.

Här kommer hunken själv.


Gadd nummer åtta

Jag gick runt i Malmö efter jobbet och lyssnade på musik och helt plötsligt såg jag en skylt innanför ett fönster som det stod "Tatto" på, inne såg jag en man stå på en stege med tatuerade armar, han höll på att markera kryss på väggen. Min nyfikenhet drog mig in i affären som var ganska retro, väggarna var "ful"vita, lamporna hängde löst från taket och det fanns en tatueringsstol och en "säng" där jag lite senare skulle få njuta, stället var nytt och höll på att byggas om men man måste ju jobba. Jag utbrast ett "Hej, har ni öppet?" Mannen som heter Lars vände sig om och sa enkelt "Ja" på sin västmanlandsdialekt. Jag frågade om dem har några lediga tider idag och hans fru Marita kommer inrusande och säger att halv fem då är hon helt ledig. Jag går hem och sover någon timme och när jag ska tillbaka så hittar jag inte, vart var det nu som affären låg tänkte jag. Jag gick runt och runt sedan började jag springa för jag höll på att bli sen, helt plötsligt ser jag ljuset från den lilla "Tatto" skylten igen, en lugnande pust hördes från min mun. Jag gick in, la mig på "sängen" och efter en timme så var min åttonde tatuering klar. Under tiden jag tatuerades kom deras dotter Maria fram till mig, hon är mellan 6-8 år, hon frågade om jag ville ha en teckning så hon ritade tre teckningar till mig. Bild på min tatuering kommer i nästa inlägg lite senare ikväll, fortfarande inplastad och måste duscha först. Bild på teckningarna hon ritade kommer här nedanför.
Detta är i alla fall ett ställe jag kommer besöka fler gånger om jag hittar dit, riktigt trevliga, lätta att prata med och roliga plus Lars är ett big fan of Metallica så vi hade en del att prata om. Även Maritas 80-tals punk stadie var intressant hur hon hade målat, kommer inte ihåg vad, på sin jacka och en man erbjöd henne en resa, hotell och shoopingpengar om han fick hennes jacka. Hur hon hade tatuerat sig som 15 åring och hur läkaren hade skurit bort den med rakblad när hennes mamma fick syn på den. Som sagt, det bästa stället hittills. 



Kasst ljus leder till kass bild men i alla fall så här är teckningarna jag fick. Börjar uppifrån till vänster så är det fyra av deras hästar. Nästa bild är en massa djur i en hage medan den sista är en drake som sprutar eld på en fågel, lite sadistiskt men det gillar vi. Nu har jag något som pryder mitt annars så nakna kylskåp.

Olsen Brothers

Sverigefavoriterna med kanske det fulaste band namnet i musikvärlden har gjort det igen, dem har en ny cd klar. Innehåller det en ny hit som "Fly on the wings of love"? Inte vet jag och jag tänker inte heller ta reda på det men om det nu finns någon intresserad av dessa gubbar ut och köp skivan, var inte olaglig. Stöd musikindustrin sedan berätta för mig hur grym den är och hur mycket jag missar.




 

Sex-coach

Tittade precis på en dokumentär på Kanal 5 om en kille vid namn James, ålder någonstans mellan 25-30 år och han var oskuld. Det är här en sex-coach kommer in i bilden, hon hjälper han att slappna av genom att dem ligger nakna i en säng medan hon smeker han men smekandet kommer inte förrän efter några möten utan först bara rör hon hans nakna kropp medan hon pratar med han sedan efter kanske fem gånger så kommer smekningarna och "mötet" efter det så är det dags för själva samlaget. Han var mycket nöjd. Jag är så glad för din skull James men hur mycket betalade du egentligen för något du kan få gratis ute på krogen?
Och en annan sak, sex-coach, hur blir man det?

Californication

Red hot chili peppers frambringer en del minnen från min ungdom speciellt Californication. Kommer ihåg när den var aktuell för sådär lite mer än tio år sedan, jag och min kusin som även han heter Jonas slog på tv.n och där fanns den, en sjukt grym låt med en sjukt grym video. Såg den idag igen på gymmet, låten är fortfarande sjukt bra och videon är lika cool även om det animerade är lite out of date. Massa minnen kom fram från när jag och min mamma var på Tyresö och besökte min moster och hennes familj. Jonas hällde varmt vatten innanför badshortsen, skållade sina kronjuveler sedan snabbt på med kallt vatten, under dessa sekunder var han min idol, min halvår yngre kusin. Min andra kusin Katarina hade alla Backstreet Boys skivor. Även fast jag blev helt i extas över detta så var jag och Jonas mer Spice Girls typerna, kanske dem enda killarna som var det? Minnen från när vi satt och spelade Paperboy på Nintendo 8-bitar och vi kommenterade när man kastade in tidningarna genom fönstren på husen, när man kastade tidningar på hundarna. Det var tider det, ibland drömmer man sig tillbaka till när man stod under duschen med så sjukt varmt vatten att man trodde man skulle få tredje gradens brännskador. När man satt i badet och det var sjukt kallt, förstörde kranen och fick lite skäll. Några år senare när vi satt och spelade Gran Turismo till Playstation 1. Det är dessa minnen som man ibland tänker tillbaka till och småler lite. Undrar vad kusin Jonas gör nu. Sist jag träffade min moster och hennes man på en restaurang här i Malmö var två månader sedan, dem var här nere för att komma på mormors begravning. Då hade han skaffat sig en tjej i Sthlm som skulle flytta till Gävle och han skulle flytta med henne dit. Dagens kärlek, dagens ungdom. Jag är glad att det går bra för grabben som är ett halvår yngre än mig och har samma namn som jag. Man skulle kanske ringa han nån dag.


Saras pappa sa ...

... du får inte köpa Guitar Hero ihop med din bror för det är inget för tjejer. Exakt dessa ord ska även min framtida dotter få höra när Guitar Hero en miljontvåhundratusenfemhundratre släpps, "Att spela plastgitarr är inget för tjejer, du kan få Bratz"

Nu bär det av till Mats efter två timmars sömn på soffan, har nog inte varit så trött som jag är idag på hur länge som helst. Men tanken på att Kara har gjort köttfärsgratäng får min kropp att kämpa sig dit.

Bortskänkes, håll till godo



Såg denna i trapphuset idag, lata grannar som inte orkar slänga den på tippen, istället skänker dem bort den.

Tankar från en bakfylla

Hur kan man fortfarande vara bakfull kl. 21.10 från nattens äventyr? Kan det bero på det hårda passet på gymmet? Fått snurr på magen och all illamående? Eller kan det bara bero på att man helt enkelt inte är lika vild med alkoholen och utelivet som när man var yngre? Nu låter det som att jag klassar mig själv som gammal, är trots allt bara 23 år, det är väl inte gammalt eller? Har hela livet framför mig och sju år kvar till trettio, Vad gör man när man är trettio? Har man barn? Har man fru? Det här med att gifta sig, är det verkligen nödvändigt? Klart, hittar jag någon jag älskar jättemycket och vet att jag kommer leva livet ut med henne så varför inte gifta sig? Enda negativa är att det kostar en hel det pengar och ännu dyrare att skilja sig, varför inte bara vara ihop, en familj utan att behöva säga "JA" i kyrkan?
Till gårdagen då. Egentligen var det inte meningen att jag skulle dra ut men Mats flickvän Kara ville inte gå själv till Per som är Mats bror och hans flickvän Evelina som precis flyttat till Malmö så jag kände att visst, jag kan väl följa med. Hos Mats blev det några groggar och en tequila som slår till på mitt huvud på en gång. Ut till en pub som heter ICE där dem hade kareoke, blev några låtar och efter att jag gjort min stora insats helt ensam i Backstreet Boys - I want it that way så kom en tjej fram till mig, la sin hand på min axel och sa med vänlig röst "Snälla, sjung inte mer, du förstör stämningen här inne". Jag svarade med "VIll du sjunga duett med mig?" vilket hon inte ville. Bartendern roades i alla fall av min show. Äventyret fortsatte till Volym, gratis inträde innan kl. 00.30. Helt ok ställe med ok pris på turkisk peppar. Några snobbar som stod sidanom dansgolvet med sitt backslick hår, flertalet lager tröjor och en liten slips, gulligt eller ja, definiera gulligt. En av dessa snobbar eller vi kallar dem brats istället, han kom in i rökrummet tog upp sin cigarrill (stavas det så) etui och skröt om att dem var handgjorda från Italien och kostade sextio kronor styck, ingen blev imponerad. Hem och somnade vid halv fyra tiden, upp 6.45 av att jag vaknade, började jobba 7.30 - 15.00, sådär lite småsegt och nu sitter jag här och funderar på om jag ska sova eller inte? Jäkla tvättmaskiner är inte lediga, vem tvättar en lördag? Har inte människor något liv eller? Måste också diska, som Mr. Schwarzenegger sa en gång i tiden även (finns även citat på personal quotes i min blogg) nu översätter jag till svenska: "Jag vet av erfarenhet att om man lämnar disk till dagen efter så blir det bara klibbigt" och vad menar han nu med detta? Låt oss analysera denna mening. Att lämna disken till dagen efter är ju inte så svårt att räkna ut vad det betyder nämligen att man inte diskar samma dag som man ätit. Så långt är ni med va? Det knepiga är just med att det blir klibbigt, om man har allt i vatten till dagen efter, blir det klibbigt då? Kanske lite men inte lika mycket. Sedan, vad är det som blir klibbigt? Pastan? Köttfärsen? Bönorna? Vad exakt är det han menar? Någon som vågar slå till med en gissning? Im all ears.
Nu tänker jag alldeles för mycket och egentligen skiter jag i vad Arnie menade med sitt citat.
Imorgon blir det Kimpro med Carro, en sorts improvisationsdans där alla dansar sitt eget till musik men enligt Carro är det tal om en massa klängande på varandra, återstår att se imorgon.
Tankarna flyger inte runt lika mycket i mitt huvud ikväll, kan ha varit för att jag sov så få timmar, mina linser vill bara hoppa ut och hjärnan vill säga godnatt, nu drar jag till drömmarnas land. Kanske det jag borde göra med men först diska.

Får bjuda på lite bilder från gårdagen med.



En galen asiat med sin första tequila. Det blev värre, tro mig, MYCKET värre.



Jag är så, ehhm, metal?



Bara för jag och Kara är "nyktra" och glada.



Dem har en sån där cykelmätare i Malmö, jag försökte komma på hur man trixade med den. Måste finnas något som gör att den känner att en cykel passerar, kan ju inte vara så att det är en liten rumpnisse som gömmer sig därinne. Undrar om det är bra betalt?

Resten av bilderna jag tog var ännu värre än dem jag precis visat. Den sista bilden är från imorse, så här såg jag ut när jag vaknade innan jag gick till jobbet.


15.e januari

Härmed så förklarar jag den 15.e januari som kalsongfria dagen. Anledning? Jag har inte använt några kalsonger idag. Anledning? Dem är alla smutsiga, jag har ingen tvättid så jag handtvättade dem igår men dem blev aldrig torra så jag har varit kalsonglös hemma, på gymmet och på jobbet. Måste faktiskt säga att det har varit ganska luftigt, skönt och jäkligt underligt på en och samma gång. Kändes som att en massa människor tittade på mig i stan idag nästan som om de kunde se att jag inte bar några kalsonger men egentligen, finns det någon lag på att man måste ha kalsonger?  Kommer farbror polisen och arresterar en för att man inte har kalsonger? Nej, tänkte väl det plus jag skiter i vilket, den 15.e januari är från och med idag min kalsongfria dag, längtar redan till 2010.

IKEAs kundtjänst, kan man mer än att älska?


Jäkla facistgrannar och grymma musiker

Får man inte spela hög musik längre förrän dem ska banka i golvet? Jag ska nog ta och höja lite till, en smula bara för vibrationerna från deras bankande gav mig rumpmassage.

Musiken dem klagade på eller bankade åt kanske man ska säga är Sepultura och här kommer ett klipp från mina idealbarn som spelar Sepultura, kolla pojken med gitarren, hans tröja. Pikachu, kan det bli coolare när man blandar Pokémon med Metal? I alla fall så är dem sjukt grymma.



Denna måste ni kolla bara för den söta lilla flickan med sjuk inlevelse, hon kommer in efter några sekunder. Smälter man bara inte när man ser henne?


Tekniknörd



Detta här är precis vad som turns me on, andra går igång på att köpa kläder, smink, medan andra går igång på att köpa handklovar, piskor m,m, men det jag går igång på, det är att köpa en ny teknikpryl. Inte ofta det händer med tanke på att det kostar en massa pengar men när jag väl har köpt något så är jag turned on i flera timmar.
Allt blir så mycket bättre med en större tv speciellt om man har Xbox 360, bilden blir knivskarpare eller rättare sagt 80 % bättre bild än DVD om man har en Blu Ray. Låt mig citera vad en kille sa till mig på nyårsafton: "När du väl upplevt en porrfilm i Full HD så går man aldrig tillbaka, man kan ju se sandkornen på tjejens lår" och det är just dessa små detaljer som att man kan se sandkornen på tjejens lår som gör Blu Ray till en så grym maskin.
Att kunna koppla datorn till Tv.n har också gjort livet lite lättare.
Inte dem mest fancy grejerna men det duger gott och väl till lilla mig.

Tävling nummer 2

Förra tävlingen var inte lyckad med bara en deltagare, denna tävlingen å andra sidan har ett av dem finaste priserna i tävlingarnas historia så var nu med.

Julen har kommit tidigt i år och just du har chansen att vinna ditt eget exemplar av "Pettson får besök. Kackel i grönsakslandet" på cd. Den är fartfylld, spännande och helt enkelt magisk. Det enda du behöver göra är att svara på följande fråga: Vem är skaparen till Pettson och Findus?


Välorganiserad garderob



Jag är så glad, min kväll är räddad.

fläsklägg from hell

En kund uppmärksammade detta fläsklägget och sa att det såg ut som ett fult äckligt fiskhuvud med tänder. Jag kunde bara hålla med henne, krävs nog lite fantasi så ser ni vad vi såg.




Laster

Jag har en riktigt stor last, skulle inte vilja säga ett beroende utan något jag gör ofta och något jag har. Här kommer topp 3 Jonas laster.

1. Energi dricka av alla möjliga slag men mina två favoriter är Power King och Energy Drink. Köper minst en varje dag, inte för att den hjälper en att bli piggare snarare hjälper mitt ökande av koffein intag i kroppen. Dricker inte kaffe så detta får bli min kompensation. Det är inte vidare gott heller utan bara något jag köper när jag är i affären, gjort det i snart fyra år.



2. Hål i strumpor. Nästan alla mina par har hål men jag döljer dem väl, säger inte till någon men nu är det på tiden att jag går ut och köper mig ett par nya eller kanske fem. Fast egentligen tycker jag det är obekvämt att köpa kläder "själv" vet inte varför men alla har väl såna idér för sig. Men jag lovar, innan denna veckan är slut ska jag ha minst ett par nya strumpor, jag lovar, tror ni mig inte?



3. Min tredje last är Tv-serier. Och just nu tittar jag på Våra Bästa År, dialogen är superb, lyssna bara på denna raggningskommentaren som var precis "Vill du följa med mig hem? Jag har en flaska whiskey med ditt namn på".
Nu är inte Våra Bästa År någon serie jag följer, gjorde det dock när jag var yngre men räcker med att man ser ett avsnitt i månaden, dem har ändå inte kommit någonvart.
Andra serier jag knarkar är Scrubs, My Name Is Earl, South Park, Simpsons, Family Guy, Heroes, Prison Break och såklart den grymmaste av dem alla Married With Children (Våra Värsta År)


Vinnare av Coca cola mössan tävlingen

Vinnaren till denna prestigefyllda tävling om en ascool coca cola mössa som kommer vara det hetaste modet våren 2009 och gör vem som helst vacker är JENNIE, Grattis. Det var inte så svårt att utse just Jennie som vinnare till tävlingen. Det beror inte alls på att hon var den ENDE som tävlade (tråkmånsar) utan för hennes elementära motivation som till och med hade fått Göran Persson att gå ner ett kilo eller två.

"ditt favortiband är metallica. Och jag ska vinna den för att jag äter lika mycket som dig fast jag är kvinna + att vi hade varit så snygga när vi hade gått omkring i stan tillsammans i de mössorna"

Så grattis Jennie, du får mössan nästa gång vi träffas.
Här kommer en bild på hennes vinst.



Din egen personliga bodybuildare




Just nu, för bara 600 kr så får du tillgång till detta muskelberg i sex månader. Han är rumsren och lagar god mat, hjälper till med hushållet, håller uppe soffan när du dammsugar för att komma åt dem värsta dammråttorna. Har du inte kapsylöppnare hemma? Var inte orolig, magrutor är 2000-talets kapsylöppnare. Han hjälper även till i gymmet med att ge råd vilka preparat du ska använda så att även du kan bli en personlig bodybuildare. Så slå till nu, 600kr och du har en personlig bodybuildare med perfekt hår, lilla string kalsonger och alltid ett leende på läpparna.

Kebab med konstig eftersmak

Igår var en sån där lagom trevlig kväll. Jennie var här och vi krängde kebab (kommer bli sjukt feta en vacker dag), tittade på Pulp Fiction, häpna nu men hon hade inte sett den innan. Sedan spöade hon mig hårt i Guitar Hero.
Förresten en kul story om kebab. Fanns ett ställe i Helsingborg som någon hade fått klamydia i halsen av att käka deras kebab, undrar vad för sorts special ingrediens dem hade i sin vitlökssås? Stället är dock nerlagt nu.



Den här sjukt fina skärmkepsen hittade vi på vägen hem till mig, Jennie kom med nåt förslag om att jag skulle ta på mig den, tur jag inte gjorde det vem vet vilka sjukdomar man hade fått?



Här har vi ju krängaren själv med sin älskade falafel, kolla åtrån i hennes blick, hon kan inte bärga sig tills hon sätter tänderna i härligheten.



Behöver inga ord.



Får avsluta med bild jag snodde från Jennies blogg, här är jag nöjd, mycket nöjd.


Lost and found?

Ibland när jag är ute och går så tar jag kort på allt möjligt och kolla vad jag hittade i city igår.
Det bästa är att det är flera som har tagit "nummer" lappar som brukar sitta längst ner så då är frågan, är det fler än en som saknar en gul okastrerad katt? Kanske vanligt att man blir av med sina katter här i Malmö.


Wu-tang

Helt sjukt, jag som är en inbiten hårdrockare har suttit och lyssnat på Wu-tang låtar nu i säkert tjugo minuter och jag diggar det. Man ska vidga sina vyer och det gör jag verkligen just nu. Känner att jag blir uppfylld av en glädje när jag hör dessa rappare sjunga om sina "nigahs" och "bitches" och fastän jag tycker rap är hemsk musik så måste jag säga att Wu-tang är verkligen inte hemskt. Kommer ihåg back in the days när Playstation 1 regerade på tv-spels marknaden så kom ett Wu-tang fighting spel ut, jäklar vad brutalt och blodigt det var men jag älskade varje sekund. Kanske finns det en liten hip hopare inom mig, men det är något jag kommer hålla hemligt. Lyssnade trots allt på sån här musik när jag var yngre innan jag blev en hård knutte (utan mc, läderjacka eller såna coola prylar som gör en man riktigt hård)

Indielyssnare

Håller på att laga mat och lyssna på indiemusik samtidigt, inte något som händer varje dag. Skyller på mina nattliga äventyr med Emma inte för att det vara så länge men alltid trevligt med en cider på puben sedan strossa rundor lite på malmös gator. Vi kom in på indiemusik och jag blev helt plötsligt sugen på det fast nu kom wu tang clan igång. I alla fall tack Emma för att du stoppade mig från att gå och lägga mig något sånär "tidigt" så jag skulle vakna pigg idag istället för trött och äckligt sliten som jag är nu, får lätt göra om det snart igen. Snart är maten klar, pastasås med wienerkorv, lagom gott, lagom lättlagat och snabbt.

Bilden är på Radiohead, när indierock är som bäst.


Nattens tragiska bild



Jag som älskade deras kebab.

Månadens tävling

Då var det dags för tävling och det är inte vilken tävling som helst utan det är månades tävling vilket innebär att priset är något alldeles extra. Det man kan vinna är en fin och exklusiv Coca Cola mössa som har två olika passformer. Med denna mössan behöver du aldrig oroa dig för att se ful, trött eller gammal ut, denna mössan är magisk så du ser alltid vacker ut, med smink eller inte, med botox eller inte, med silikon eller inte du kommer se helt perfekt ut.
Det enda ni behöver göra för att vinna denna superba mössa är att skriva vilket mitt favoritband är och en motivering varför just du vill ha eller rättare sagt måste bara vinna.
Nedan följer två bilder, en där jag har mössan på mig bara för att visa att även jag blir vacker med den på och en bild med bara mössan. OBS. På bilden är mössan svart och den du kan vinna är grå.






 

Väktarskolan?

Måste erkänna att jag är väldigt sugen att dra upp till Boden i sex veckor och gå väktarutbildning. Man får ju lära sig slåss med batong, hur coolt är inte detta? Skriva det i CV under intressen "Jag brukar gymma, hänga med polare, slåss med batong, titta på film" ohhh, jag kommer rocka allt och alla när jag kommer springandes där i uniform, det enda man hör är alla nycklar som prasslar sedan tar jag upp min batong och använder den på någon stackars huvud. Hur länge hade jag fått behålla jobbet tror ni? Skämt å sido men det får bli en funderare på det, hade vatt sjukt roligt.


Hur i hela fridens namn ...

... kunde EMD vinna årets låt i grammisgalan? Någon förklara? Och varför blev inte Hellacopters årets grupp? Småflickor som röstar, skärp er nu. Tur In Flames blev årets hårdrock i alla fall.

Personal quotes

Tänkte samla lite citat som några kända människor har uttalat sig genom tiderna. Börjar med min stora idol Mr. Schwarzenegger.



"I know that if you leave dishes in the sink, they get sticky and hard to wash the next day."
"I would rather be Governor of California than own Austria."
"[on his decision to run for governor of California] It was the most difficult decision in my life - except the one in 1978 when I decided to get a bikini wax."
"[after being pelted with an egg at a political rally] This guy owes me bacon now . . . you can't have egg without bacon."
"There's a lot of people who want me to get out of acting and want me to run for governor. I think it's mostly movie critics."
"[referring to Democrats at a political rally in Ontario, California, in 2004] If they don't have the guts to come up here in front of you and say, "I don't want to represent you, I want to represent those special interests, the unions, the trial lawyers" . . . if they don't have the guts, I call them girlie men."

Nästa man ut är Sylvester Stallone. Han är dock inte en av mina idoler mer en av dem sämsta skådisarna efter fröken Spears och herr Diesel.



"I'm not handsome in the classical sense. The eyes droop, the mouth is crooked, the teeth aren't straight, the voice sounds like a Mafioso pallbearer, but somehow it all works."
"I'm not right wing, I'm not left wing. I love my country."
"I had no idea Ellen Barkin was in the restaurant. If she was coughing or dying, she was doing it politely. I would have been more than happy to reach down her throat or squeeze her hard. Sat there dumbfounded? Please! I would have rallied round - just to avoid paying the bill."
"I'm not a genetically superior person. I built my body."
"I really am a manifestation of my own fantasy."
"I'd say between 3 pm and 8 pm I look great. After that it's all downhill. Don't photograph me in the morning or you're gonna get Walter Brennan."

Den siste machomannen är även den med minst muskler och kan mycket väl vara likvärdig Stallone när det gäller acting skills. Talar förstås om Chuck Norris.



"Today, more than ever, the inspiration for the parts I play is found in you - our nation's men and women in uniform and the selfless contributions you make on a daily basis to keep our country safe and free. I salute you."
"There are a dozen death spots, another dozen paralyzing death spots, and many, many disabling spots on the body. We human beings are quite fragile, you know."
"I don't initiate violence, I retaliate."
"I think we're heading down the wrong direction. We need to restore patriotism as the founders meant it to be. We need to restore our sense of stability, morality and our responsibility. I think we have drifted from that. We just need to get back like our founding fathers. I do a lot of reading about our founding fathers and on our history, you know. They had a vision for America that was not corrupted by greed and power and I think unfortunately many of our politicians have fallen into that trap."

Visa ord från tre visa män.

Bild från en tråkig vardag


Tankar från ett kök

Hur kan jag vara så jäkla trött hela tiden? Sitter i köket och knarkar gammal hårdrock från 60-talet på Spotify. Har ni fixat programmet ännu? Annars gör det för helskotta, livet var inget innan Spotify kom in i mitt, ändrade världen helt och hållet. Min reflektion i dataskärmen säger mig att jag borde duscha innan jag går ut idag, håret är inte det finaste. Och mössan fick jag inte tillbaka inatt från casinot där jag för övrigt blev av med hundra kronor medan min polare Mats vann åttatusen, ville bara råna han, sno lappen och segla till Gran Canaria.
har ni lyssnat på Deep Purples första skiva just Deep Purple från 69? Annars gör det, sjukt grym rock/funk skiva med låtar som Lalena, The Painter och vem minns inte den gamla klassikern Bird has flown som man brukade shaka sina lurviga till.
Damn, har inte ens någon frukost hemma, hitta bröd igårkväll som var helt mögligt. Vilka affärer har öppet idag? Ända trettondagen. Jobbet ringde och väckte mig imorse och faktiskt hoppades jag på att dem skulle fråga om jag ville komma in och jobba några timmar för detta visar sig vara en riktigt sjukt tråkig dag men det dem ville var att ge mig sovmorgon imorgon, man tackar och tar emot.
Måste skriva en barntextlåt idag med, hur svårt kan det vara? kan man inte rippa Lillasysters låt "hårdrock" som för övrigt är sjukt bra speciellt live och istället för "Snälla ge oss mera hårdrock, låt mig känna att det hamrar, låt mig veta, låt mig höra att du finns här och att du stannar" så kör man "Snälla ge oss mera barnprogram, låt oss leka, låt oss kramas" m.m. Man kanske först skulle maila Lillasyster och få deras tillåtelse annars blir man väl stämd till tusen å andra sidan hur stor är chansen att dem skulle maila tillbaka och vilja ha deras låt i ett barnprogram, dessa hårda svenska lönnfeta killar.
vad är det för fel på min ena mobil? Antingen startar den om sig själv eller så är simkortet inaktivt, skärmen fryser till så man kan knappt skriva sms. Skulle kanske ta och lämna in den på lagning så den är frisk om två veckor. Får bli imorgon för idag är det ju fortfarande en röd dag. Hoppas Hemköp Triangeln har öppet så man kan slösa lite pengar där på mat. Kanske Currypasta idag? Nu kommer receptet.

1. Häll vatten i en kastrull, låt det koka upp sedan häller du i pennpasta.
2. Häll olja i en kastrull, hacka lök, purjolök och paprika (röd) i valfria skivor.
3. Fräs alltihop i några minuter sedan tillsätt Curry, salt och peppar, sist av allt tillsätt passerade tomater.

Här har ni en enkel och jäkligt god måltid som även är nyttig.

En krabbätarsäl äter inte krabbor

Här kommer en liten snabb brief på vad som hände i Sveriges stad nummer ett i helgen. Det började med en dyr helg efter att ha trampat sönder Nicoles plattång. Nu är det ju mellandagsrea tider så ner till Åhlens för att hitta en ny plattång men med min tur så var det just plattång som inte hade någon rea. Fick i alla fall tag på ett par nya skor så jag ska inte gråta eller vänta, jag ska nog det för jag Missade bussen för den gick inte där den skulle gå det har den inte gjort på två år fick jag höra efter att jag sett den köra iväg därborta mot horisonten så jag gick glatt in till SJ och köpte mig en tågbiljett hem. Vänta sa jag glatt? Snarare pissed off.
Annars var det kul däruppe i landet, såg världens bästa musikanter som "one string lady" en kvinna eller var det flicka? I alla fall så stod hon där med sin övergrymma akustiska gitarr med tre strängar och hennes plektrum såg ut som en aluminiumskiva men det bästa av allt var den ljuvliga musiken hon förmedlade till alla genom att stå och slå på en och samma sträng hela tiden därav hennes namn. Sedan hade vi den andra mästaren som spelade blockflöjt, två toner om och om igen varför ger ingen dem ett skivkontrakt och några miljoner?
Det blev en liten snabb fylla med, sånt kan man inte bara komma undan och bio, The Spirit. Den var cool men såhär i efterhand vet jag inte längre om jag tycker den är så cool. Se den och avgör, hur som helst så är det en riktigt snygg film.
I söndes så var vi på ett naturhistoriskt museum som jag hade tänkt ladda upp lite bilder från. Kanske kan bli en liten historielektion med.



Först ut har vi den Afrikanska elefanten som faktiskt inte är förstorad som det stod i beskrivningen. Någon svensk som har skjutit den sedan byggt upp den igen på museumet. Kolla bara på alla djurhuvuden på väggen. Sjukt ställe.
Off the record men ser det inte ut som att giraffen har fastnat med sitt huvud i elefantens bakre delar?



Noshörningens horn innehåller inget ben utan utgörs av keratin, samma material som våra naglar och hårstrån består av så hornet växer hela livet och skulle det "ramla" av så kommer det alltid upp ett nytt.



Flodhästar kan jag inte speciellt mycket om förutom att dem gillar vatten. tyckte bara bilden blev cool med glasreflektionen.



De siamesiska tvillingarna. Creepy att dem har dem i en glasburk på ett museum och om dem är söta eller ej får era hjärnor avgöra.



Denna havets konung var jäkligt lång, närmare bestämt 12m och kunde väga mellan 30-60 ton. Inget man har i akvariet hemma precis fast visst hade det varit roligt att se allas miner om man nu faktiskt skulle ha en 12m lång val i sitt akvarium tillsammans med alla guldfiskar och hitta Nemos.



Här är beviset på att krabbätarsälen inte äter krabbor, därav rubriken.

Tankar från en bussresa

Om en timme och fyrtiofem minuter så är min bussresa slut och jag kan än en gång andas in den friska ljuvliga doften av göteborg. Min dator dör om fyrtiotvå minuter vilket är mindre roligt för då blir jag sådär livlös igen. Å andra sidan kan jag surfa på både min Ipod och mobil så det är inte hela världen eller man kanske skulle powernappa istället? Tiden får utvisa det hela. Hmm, vad tänker man då på när man sitter på en bussresa? Kanske tänker man på att ens fötter kanske luktar svett när man har dem på sätet medan skorna ligger på golvet. Kanske lyssnar man på när mobilprataren snackar i tele och undrar vad personen på andra sidan sitter och säger eller kanske till och med ligger och säger. Det här med att prata i tele, jag har sjukt svårt att göra det på bussar och tåg för andra kan ju lyssna. Min ställning är att ligga på golvet medan jag snackar i tele, finns inget mysigare helt klart eller i sängen men hur som helst, ligga ner och snacka i tele. Inte för att jag är så värst bekväm av mig att snacka i tele. känns så "ytligt"? Nu ska jag inte skriva om mina snacka tele skills utan om busschauffören. En kvinna på början av sin 30 års ålder. Verkade ganska deprimerad dock är hon nog bara trött, hade jag blivit av att köra fram och tillbaka till Göteborg med radio som enda sällskap. En man sitter i sätet bakom mig och sover, han har ett par koss hörlurar. Vad lyssnar han på egentligen? Kan det måhända vara Lasse Stefanz (stavar dem med z eller s?) greatest hits eller? På tal om greatest hits så tror jag att Metallica kan vara det enda bandet som inte släppt en greatest hits platta och antagligen aldrig kommer göra det förrän tjugo år efter deras sista platta. Massa tankar som flyger runt i huvudet och hälften är värda att ens tänka på medan dem andra bara finns där likt din blindtarm. Nu är kl. 19.38, hmm, ska jag ringa Lexie och kolla om hon kan underhålla mig lite? Lite snaskiga news om nyår. Kanske jag gör efter jag tryckt på spara och publicera. Andra tankar om att man kanske ska på bio imorgon och se The Spirit, skaparen av Sin City och det håller la samma stuk vilket inte är negativt alls. Hmm, undrar vilken nästa låt på min Ipod är? Låter som Fear Factory, bandet som gjorde att jag gick från Britney Spears till renodlad Metal. Deras skiva Obsolete. Första genomlyssningen blev jag rädd och fullkomligen flög av stolen, jag undrade vem som kunde lyssna på sån här skräpig och skränig musik. Tittade bort mot Britney och tänkte "Det kommer alltid vara du och jag" men jag kunde inte motstå frestelsen att lyssna en gång till, jag satte i skivan i cd spelaren och den här gången flög jag inte av stolen eller blev rädd utan jag snarare headbangade och skrek som en galning det var som att Jesus hade rört vid mig, jag var frälst. Sen den dagen har jag inte gått tillbaka till Britney även fast jag kan erkänna att jag kan sjunga med i flesta av hennes låtar och gör det mer än gärna när jag hör dem på radio men Britney, det vi en gång hade, det är över nu. Såna här tankar kan man ha när man åker runt på en buss mitt ute i Sverige. Bara tjugotvå minuter kvar på mitt batteri och den gula varningstriangeln har kommit fram. Kanske dags för mig att sluta och spara detta inlägg, jag ska nog göra det nu.

Bussresa till Sveriges stad nummer 1

Internet där hemma la av på nyårsafton kl. 18 och efter det försvann också mitt liv, speciellt under nyårsdagen när man ligger hemma i soffan, bakis som en skotte och inget att göra, det är vid såna stunder man skänker en tanke till Microsoft för Xbox 360 och skaparna till Guitar Hero.
Nu är jag på väg till Sveriges stad nummer 1 nämligen goa glada Götlaborg, saknat skiten som jag saknat en ren strumpa och till min glada överraskning så funkar Internet ombord på Swebus och ännu bättre, det är helt GRATIS så jag kände för att skriva ett litet inlägg så inte bloggen dör ut eller ännu värre så att ni tror att jag antingen dött eller slutat med att tillfredsställa era psykotiska sinnen. Är även inne i en kreativ stund så fingrarna glöder på manuset till mitt och Carros barnprogram, titeln är en work in progress men än så länge är den: "Jonas och Carros freakshow för barn".
Lovar jag ska ta en massa bilder och lägga upp här på bloggen när jag kommer hem, antingen på söndag eller måndag.
Tills dess, tat lugnt och rocka på.

RSS 2.0