Skola! Skola!

Skola! Skola!

Snart redovisa vår intervju som vi inte får ha i dokumentären vi ska börja spela in nu de närmsta veckorna.
min hals börjar göra ont och jag borde skriva en recension på Slayers nya platta snart, den är guld värd kan jag lova.

Jag borde skriva nåt sjukt intressant som att igår var första dagen på några dagar jag lyckades hålla mig vaken hela dagen. Fick en grym motivation till gymmet igen efter att jag hade kollat lite klipp på Youtube från Mr. Olympia.

Hmm, kan detta inlägget bli mycket tråkigare? Ge mig förslag så ska nästa bli så tråkigt att ni kommer begrava er av smärta, eller nåt!

Surrogates


























Bruce Willis är en surrogate som alla andra! En surrogate är en robotklon av en människa eller ja, kanske inte klon för man bestämmer själv hur den ska se ut, plånboken bestämmer det. Människorna styr dem genom att ligga i en "bekväm" tandläkarstol och ha solarium glasögon på sig. Allt är frid och fröjd, brottsligheten har sjunkit till noll! Men ack, så en kväll blir en surrogate mördad av en människa med ett vapen som är så annorlunda att den ocskå dödar människan som styr sur(r)ogaten.

Detta är alltså en sci-fi film, en ganska misslyckad en! Den borde hållt sig till action-deckare för där funkar den allt mer. Man ser likheter med Minority Report och I, Robot, vänta lite! Det finns inga egna idér, detta är Minority Report och I, Robot historien i en och samma film bara annorlunda skådisar.

Nu ska jag inte säga att denna filmen är totalt värdelös för en film. Bruce Willis med gul syntarfrilla och alldeles för mycket smink, kan det bli dåligt!?

Två fiskpinnar av fem möjliga mest på grund av Willis syntarstil!

Jag kollar film

Några kollar på ICA-reklamer. Jag kollar film!
Några trycker ner sina fingrar i flottiga skålar fulla av jordnötter. Jag kollar film!
Några läser en bra bok. Jag kollar film!
Några svär över finanskrisen eftersom det inte finns några jobb lediga. Jag kollar film!
Några handlar på LIDL medan andra handlar på Netto. Jag kollar film!
Några gymmar medan andra ligger hemma i soffan och pillar navelludd till Jerry Springer. Jag kollar film!
Några lyssnar på musik. Jag kollar film!



Är inte film ljuvligt?

Kroppsspråk

"Turn on tha radio, nah fuck it. Turn it off, fear is your only God on tha radio, na fuck it, turn it off" - Rage Against The Machine.

Snart är det dags för en kurs i kroppsspråk inom teaterns värld. Spännande!

En helt ny karaktär

I fredags var det dags för mig och min teatergrupps experiment, vi skulle ut och klubba med nya karaktärer och egenskaper. Själv var jag Andreas, en sjökapten med dyslexi och ödmjuk. Tjänade också en hel del kosing. Min long lost love var Camilla som var ett fyllo! Jonas som var min bästa vän under grundskolan hade hånglat upp Camilla under balen och jag var fortfarande riktigt arg över detta.
Detta var en klass återträff från grundskolan, vi har en sån varje år och varje år skapas det alltid nya intriger och gamla tas upp.

Ni alla därute som sysslar med teater eller bara vill testa på något nytt, testa detta. Sitt på golvet framför alla andra under förfesten, låt dem komma med saker du har gjort t.ex. dödat någon eller någon egenskap. Kom på fyra sådana här sedan börjar ni ställa frågor till han eller hon som ska genomgå förvandlingen, inte alltför många. När detta har hänt sätter sig näste man på golvet men den som satt där innan är nu inne i sin karaktär, även under frågeställningen.

Vi höll våra karaktärer tills vi kom fram till klubben, där dansade vi loss istället. En klubb som jag aldrig varit på innan, tror den kallades för Institutionen. Där var en hel del teatermänniskor, danstävling, lap dance, allmänt mysigt och inte allt för stort osv. Rekommenderas varmt. Ligger bakom Orkanen, den där stora gröna högskolan vid Centralen. Bara följ musiken.

Diktator Jonas

Ikväll ska jag och tre andra från klassen spela in en uppgift som heter Mötet. Två personer ska träffas och en tredje situation ska uppstå. Jag ska spela en diktator år 3039 som börjar få skuldkänslor efter att ha ödelagt världar, galaxer, dödat miljarder av olika raser. Jag ska ta självmord genom att hoppa ner i dödets hav men så plötsligt ...



Såhär ser jag ut när jag är en diktator i framtiden! Kläderna
ska dock bestå av sopsäckar!

Jag är ...

... hemskt dålig på att plugga till tentan jag har idag! Nu har jag några timmar innan det är dags. Det värsta är att den kommer vara hur simpel som helst men som alla vet, har man inte pluggat så blir det inte vidare simpelt.

Bara till att köra igång nu! Tänk på mig klockan 10.

En helt ny karaktär!

På fredag ska jag vara en helt ny karaktär/människa när jag ger mig ut i Malmös nattliv! Vi har bestämt i den improvisationsgrupp som jag är med i att på fredag ska vi samlas kl. 19. Då ska vi diskutera och hitta nya karaktärer till var och en sedan ska vi dra ut antingen på pub eller klubb med dessa karaktärer. Så vem vet? På fredag kanske jag är en läkarstuderande eller varför inte en djup poet?

Ett riktigt bra sätt att bygga upp en karaktär och försöka hålla den hela kvällen plus man övar på sina improvisationsfärdigheter. Man skapar ett liv helt enkelt för de människor man träffar under kvällen, de tror att man är någon helt annan!



Fantasin är oändlig!

Hear Ye! Hear Ye!

Hear Ye! Hear Ye!

Lägg ner allt ni håller på med! Kom hem till mig och leta efter mina glasögon. Vart kan jag ha lagt dem?



OBS!!! Bilden är innan jag gjorde min
sknhetsoperation!

vi er røde vi er hvide

Vi er røde vi er hvide! Vi staer sammen side om side!




Danmark er sej!

Backstreet Boys Vs. KISS

Backstreet Boys Vs. KISS.

Båda har haft ett nytt skivsläpp nu i Oktober. Båda grupperna har sålt miljontals album! Rockgubbarna har sålt över 80 miljoner och grabbarna från bakgatan har sålt över 75 miljoner album världen över. Båda grupperna har haft en hel del inflytande till andra grupper/band inom samma genre. Vilka av dessa giganter har släppt den bästa skivan oktober månad? Det ska jag undersöka nu!

Världens äldsta pojkbands senaste skiva heter This is us och har sammanlagt 12 spår smörig pop. De sjunger om tjejproblem, att de inte vågar ringa tillbaka och att det kanske är bäst att vara singel. Om man nu är trettio plus och inte vågar ringa tillbaka, då har man problem! Ljudet är lite mer syntetiskt, lite burkigare och lite fler vocorder förvrängningar än tidigare. Enligt de själva så har dem hittat tillbaka till sitt gamla sound. Jag håller verkligen inte med! Jag är ju trots allt ett gammalt BSB fan. Nu ska jag inte klaga på deras senaste skiva för den är helt ok, där finns några pophits som kommer spelas länge på MTV. En fråga bara! Vart är den där riktigt smördrypande balladen?

Att rockgubbarna skulle göra en ny platta för ett år sedan var osannolikt! Gene Simmons sade i ett uttalande att tack vare fildelning så är det inte värt. Paul Stanley, mannen med pipan lyckades övertala Simmons och idag har vi Sonic Boom. Den innehåller hela 26 spår, 11 av dem är nya låtar, resten är nyinspelningar av gamla klassiker.
KISS återskapar 70-talets glansperiod därför känns vissa av låter märkligt bekanta.
Paul Stanleys röst är alltid bra som vanligt medan Gene Simmons pipa har förlorat sin råhet. Sonic Boom har sin charm mest på grund av att den tar en tillbaka till 70-talet och nyinspelningarna av deras äldre låtar. Plattan är det bästa de har gjort sedan 80-talet, den låter tyvärr ibland som KISS i slowmotion.

Efter denna noga analys så måste jag faktiskt tro det eller ej säga att ... Nej, jag tänker inte säga vilken jag gillar bäst! Det får ni själv avgöra. Lyssna på båda plattor, de är båda bra!



23 september

We are Heavy Metal Pirates
We sail across the sky
In our battleships of cosmic steel
We're the terror up on high
/ Heavy Metal Pirates

Förra inlägget jag skrev/skapade var den 23 september, kanske tiden på att jag skriver ett nytt nu?
En uppdatering sedan 23 september. Vad har egentligen hänt sedan dess? Jo, jag har slitit i skolan eller har jag? Praktisk Film är så praktiskt det kan bli för man gör sina uppgifter i skolan sedan när man har lämnat byggnaden så är man fri att göra vad man vill! Inom vissa gränser då. Att sno en klubba från ett gråtande barn i rullstol är knappast moraliskt och särskilt roande!
I alla fall så har jag gjort det gamla vanliga. Gått i skolan! Hängt på gym och försökt bli vacker! Lärt mig när man sätter ut "!", hoppas bara det är på rätt ställen nu annars får ni gärna rätta mig.

Jag har även klarat ut den nya episoden av Tales Of Monkey Island! Nämligen, Lair Of The Leviathan. En riktigt kort episod som är klar på max fyra timmar, dock fyra riktigt underhållande timmar. Den korta tiden kompenseras med en hög humorfaktor. Alla som inte har kört Tales From Monkey Island episoderna, skäms!

Det har hänt tusen saker, jag kommer bara inte ihåg hälften av dem, inte ens en tiondel.

Idag käkade jag, Mats och Lasse på en Mexikansk restaurang, buffé. Jag har aldrig mått så dåligt efter mat innan! När jag reste mig upp hukade jag av smärta, på vägen till Mats höll maten på att komma upp igen och jag började se hallucinationer! Ett gott tecken? Knappast!

Detta blev visst en riktigt kort uppdatering men plugget väntar! På tisdag är det tenta och jag ska lätt vara klassetta (i mina drömmar) Jag ska allt börja uppdatera lite oftare så alla mina fans blir tillfredsställda.
Just nu känner jag bara att min förmåga att skriva bra har flygit bort någonstans långt bort, där jag inte kan nå den. Kanske får träna upp min förmåga igen, steg för steg för steg för steg för steg för steg.

Kolla min youtube sida vet jag, där finns lite verk från skolan och massa annat smått och gott. Den uppdateras sakta men säkert.
http://www.youtube.com/user/johonasss



Denna sjukt trevliga bild från ett onyktert tillstånd bjuder jag på.

RSS 2.0